E-mail:
Heslo:
Nová registrace.
 

Steampunkový cupcake

 
Postup na krém

Pudink uvaříme podle návodu na obalu za stálého míchání ve studené vodní lázni do zchladnutí. Poté ho vyšleháme do hladka a postupně přidáváme po malých kouscích změklé máslo. Šleháme na střední rychlost tak dlouho, dokud nemáme hladký krém, do kterého postupně přidáváme předem rozpuštěnou a částečně zchladlou čokoládu na vaření. Pokud se vám zdá krém příliš světlý, můžete ho přibarvit kakaem, ale počítejte s tím, že možná budete muset přisladit.
Chlazení pudingu
Rozpouštění čokolády ve vodní lázni
Zdobení
  • 100g polotučného sušeného mléka
  • 100g cukru moučka
  • 1 lžíce medu
  • 1 lžíce rozpuštěného zchladlého másla
  • trochu vody
  • hnědé a zlaté potravinářské barvivo
Suroviny na modelovací hmotu (marcipánka)
Zdobení krémem
12