Postup na krém
Pudink uvaříme podle návodu na obalu za stálého míchání ve studené vodní lázni do zchladnutí. Poté ho vyšleháme do hladka a postupně přidáváme po malých kouscích změklé máslo. Šleháme na střední rychlost tak dlouho, dokud nemáme hladký krém, do kterého postupně přidáváme předem rozpuštěnou a částečně zchladlou čokoládu na vaření. Pokud se vám zdá krém příliš světlý, můžete ho přibarvit kakaem, ale počítejte s tím, že možná budete muset přisladit.
Steampunkový cupcake
Chlazení pudingu
Rozpouštění čokolády ve vodní lázni
Zdobení
- 100g polotučného sušeného mléka
- 100g cukru moučka
- 1 lžíce medu
- 1 lžíce rozpuštěného zchladlého másla
- trochu vody
- hnědé a zlaté potravinářské barvivo
Suroviny na modelovací hmotu (marcipánka)
Zdobení krémem
12